Hvorfor rustbeskytte sin bil?

Hårdt dansk klima
Det danske klima hører til blandt verdens mest korrosive med en høj luftfugtighed og en gennemsnitstemperatur på 12 grader, hvilket er ideelle betingelser for rustdannelse. Den høje fugtighed i bilens karrosseri, størstedelen af året, betyder at din bil udsættes for rustangreb allerede i bilens første leveår.

Almindelig garanti er ikke omfattende nok
Selvom bilfabrikkerne yder mange års rustgaranti, er det kun en garanti imod gennemtæring indefra på karrosseriet, hvilket vil sige, at der skal være hul i pladen, før skaden er omfattet af garantien. Garantien omfatter derimod ikke bundkar, bremserør og øvrige mekaniske dele i bilens undervogn.

Rust biler

Sikkerhed og rustreparationer

Rust kan være farligt
Rust kan på sigt mindske sikkerheden i din bil i form af gennemtæret dele som bremserør, stødabsorberingsbjælker for og bag, døre og beskyttelses stolper, fjedertårne mm. Det er ikke alle rustskader som opdages når bilen er til service eller syn, men som kan have store konsekvenser.
En Dinitrol rustbeskyttelse sikrer din bil og mindsker udgifterne til rustreparation som ofte kan løbe op i mange tusinde kroner.

Så hurtigt som muligt
Hvis du vil undgå problemer med rust i din bil, anbefaler vi en professionel Dinitrol behandling så tidligt som muligt og gerne fra ny.

– Det er aldrig for tidligt og sjældent for sent

Dinitrol anbefaler at bilens rustbeskyttelse kontrolleres og opdateres hvert andet år, for at sikre bilen mod rustangreb.
Dinitrol tilbyder også garanti mod bilrust på op til 30 års garanti. – Læs mere om garanti »